Getuigenis Malaika
Uitdagingen die resulteren in voldoening! Een quote die voor mij uitstekend bij deze coach past is dan ook: “It never gets easier, you just get stronger”.
Personal training
Godverdomme Bram!
Zo durven we ‘s morgens vroeg wel eens uit bed stappen na een gezonde work-out van de avond ervoor.
Mieke & Steven
Getuigenis Tessa
"Een gezondere levensstijl met af en toe een zondingske maken nu deel uit van mijn dagelijkse flow"
Personal training
‘Buzze geven en recordjes verbreken!’
Personal training
Voor mij persoonlijk enkel positieve ervaringen! ;)
Totale ondersteuning en begeleiding op maat geschreven, zowel fysiek als mentaal!
Personal training
Expertise en passie zijn de woorden die ik zou toekennen aan Bram! Aanrader voor iedereen die zowel kleine als grote doelen heeft en deze op de meest efficiënte manier wil bereiken.
Personal training
Bram weet heel goed waar hij mee bezig is en geeft de passie voor de sport door! Perfecte begeleiding!
Personal training
Het beste compliment kreeg ik onlangs van een vriendin die zei dat ik er veel gelukkiger uit zie.
Foto Bram
Niet zomaar een coach die zijn eigen wil doet volgens het boekje, maar die vooral luistert naar de klant.
Foto Jordy
Constante vooruitgang op vlak van training en voeding bracht hem tot dit punt.
Foto Anthony
Over mijn gehele lichaam begin ik echt veranderingen te zien, dus ik ben op de goede baan!
Bram zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd en dat mijn conditie er stevig op vooruitging.
Foto Jolien
Dankzij zijn kennis van zaken ben ik een mooi aantal kilo’s kwijt, blijven ze er ook af en voel ik dat ik sterker word. Trust the process.
“Ik was een van de eerste klanten bij Bram. Hij heeft mij interessante zaken bijgebracht over de combinatie tussen gezonde voeding en sport. Zonder echt te diëten, maar gewoon door een andere manier van leven, was ik na 4 weken al 9cm buikomtrek kwijt! Intussen heb ik het heft zelf in handen genomen. Met de kennis die ik bij Bram vergaard heb zie ik dat wel lukken!”
Personal training
Ik heb nog geen seconde spijt gehad van de personal training! Ik voel me energieker, sportiever en gezonder dan ooit, en het resultaat is er.
Personal training
Door alle uitleg kan ik nu zelf mijn plan trekken met voeding. Ik weet ook hoe ik mijn voeding moet aanpassen gebaseerd op mijn doelen.
Personal training
Bram is de perfecte begeleider voor een krachttraining. Hij slaagt erin om het beste uit jezelf te halen ook al is het soms vroeg in de ochtend.
“Wat ik goed vind is dat het allemaal digitaal mogelijk is, dat je een duidelijk schema krijgt met daarbij ook andere info zodat je zelf wat aan het schema kan puzzelen en dat je ook altijd vragen kan en mag stellen. “
Personal training
Ik kijk nu ook op een heel andere manier naar mijn voeding. Ik kan er veel gemakkelijker mee spelen, waardoor bijv. eens lekker uiteten geen ‘bedreiging’ meer vormt, maar ik erop kan anticiperen.
Personal training
We zien hierbij ook nog steeds dat we fitter en fitter worden.
Shannah - Jonathan
Foto Thomas
Ik zou het zeker iedereen aanraden die van plan is om te gaan fitnessen. Het is niet praktisch om zonder knowhow een fitness binnen te stappen. Met Bram heb ik zo vlot resultaten beginnen zien dat de motivatie over de maanden alleen maar groter werd.
Foto Jolien
Hij heeft voor mij trainingen op maat uitgewerkt met veel variatie, goede begeleiding, intensief, uitdagend, fun, ... Kortom TOP trainingen!