Hey! Mijn naam is Bram Declercq. Ik ben een gecertificieerd personal trainer en online coach. Dit is voor mij een job geworden vanuit mijn passie. Mensen begeleiden naar hun eigen unieke doelen zoals vetverlies, sterker worden, gezonder leven, fitter zijn,… zijn echt boeiend. Je ziet mensen zowel fysiek en mentaal evolueren en dit heeft voor mij een grote voldoening. Zelf ben ik zeer actief binnen de krachtsport, meer specifiek het powerliften.

Binnen mijn diensten sta jij als persoon centraal. Veel te veel worden er kant en klare schema’s gepopulariseerd en toegepast en dit meestal met weinig succes. De reden hiervoor is dat iedere persoon uniek is en niet altijd even goed reageert op een willekeurig schema van het internet. Daardoor ligt er een grote focus binnen mijn begeleiding op individualisatie.

Samen met de no-nonsense aanpak richt ik mij tot het behalen van een zo optimaal mogelijk resultaat. Geen populaire hypes of trends worden toegepast, maar wel een aanpak die onderbouwd en bewezen is. Zo zal jij tot je doel bekomen dat jij voorop stelt.

Deze diensten richten zich niet tot de korte termijn, maar met zicht op een lange periode. Zo krijg jij meer waar voor je geld en houd het niet op na je coaching. Je krijgt tools om je doel te bereiken en je leert deze niet alleen hanteren maar ook toepassen voor heel je leven lang. Doorheen het traject heb je ook de opportuniteit om al je vragen te stellen en er zo uit te leren.

Wil jij werken naar een sterkere, slankere en/of fittere ik?

Dit via een coach die jou begeleidt met de focus op…

  • Indivdualisatie
  • Resultaat
  • No – nonsense
  • Duurzaamheid

Dan ben jij aan het juiste adres!

”Niet gedacht dat er zoveel manieren waren om het eens mens uitdagend te maken” A.B.